CV Formula 2 (100 ml)
CV Formula 2 (100 ml)
CV Formula 2 (100 ml)
CV Formula 2 (100 ml)

CV Formula 2 (100 ml)

Lymeherbs
LMM02
88,08 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1
Tinctura CV1 Formula este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține macerat realizat dintr-un amestec de următoarele plante: Cordyceps sinensis, Angelica senensis, Rhodiola rosea și Astragalus membranaceus .

 

Formula CV2

 

Tinctura CV1 Formula este un supliment alimentar de înaltă calitate care conține macerat obținut dintr-un amestec de următoarele plante: Cordyceps sinensis, Angelica senensis, Rhodiola rosea și Astragalus membranaceus . Preparatul face parte din linia CV1 Formula, CV2 Formula, CV3 Formula. Preparatul este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar în perioadele de creștere a infecțiilor virale.


Lymeherbs

 
Supliment alimentar


Ingrediente: Cordyceps sinensis, rădăcină de Angelica senensis, Rhodiola  rădăcină de rosea, rădăcină de Astragalus membranaceus , alcool organic (50%), apă distilată.

Raport de rezistență al plantelor: 1:5

Din 20 g de materie primă s-au făcut 100 ml tinctură.

Doza zilnică recomandată: Luați 2,5-5 ml de 3 ori pe zi.

Greutate neta: 100 ml

Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou
CV Formule 2 (100 ml)
rating 10
2021-02-14
Thierry G.
Bonjour, \r\n\r\nJe recommande vivement les produits de \'Lymeherbs\'. La livraison était très rapide vers la France, et l\'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.