Vitamina K2 200 mcg, 30 capsule
Vitamina K2 200 mcg, 30 capsule
Vitamina K2 200 mcg, 30 capsule
Vitamina K2 200 mcg, 30 capsule

Vitamina K2 200 mcg, 30 capsule

SWA49
60,03 lej

Vitamina K2 este necesară pentru procesele de coagulare a sângelui, menținerea oaselor sănătoase și prevenirea formării plăcilor de ateroscleroză.

 

Vitamina K2

Vitamina K este de fapt un grup de mai mulți compuși înrudiți, împărțiți în două tipuri principale: K1 și K2. Dintre cele treisprezece subtipuri diferite de vitamina K2 identificate, menachinona-7 a arătat o mare promisiune pentru rezistența oaselor și sănătatea cardiovasculară datorită rolului său în reglarea transportului de calciu. K2 ajută la activarea proteinelor care reglează locul în care calciul pătrunde în organism. Acest sprijin pentru depozitarea adecvată a calciului înseamnă că acest mineral esențial este direcționat către oase și în afara arterelor, promovând sănătatea scheletică și circulatorie.

Vitamina K2 afectează:

  • sănătatea oaselor și depozitarea adecvată a calciului
  • participă la procesele de coagulare a sângelui
  • susține sănătatea cardiovasculară și elasticitatea arterială
  • ajută la menținerea metabolismului sănătos al zahărului din sânge și a nivelului lipidelor
  • poate susține starea de spirit sănătoasă și pozitivă a femeilor

Menachinona este cea mai activă formă biologică de K2 în fiziologia umană. Se găsește în multe alimente, inclusiv brânzeturi învechite, ficat și ouă, dar de departe cea mai bogată sursă este natto, un aliment tradițional japonez făcut din boabe de soia fermentate. Swanson Maximum Strength Vitamina K2 este un supliment cu cea mai mare concentrație de natto realizat exclusiv din soia non-OMG. Oferim această vitamină solubilă în grăsimi în capsule de gel pe bază de ulei de floarea soarelui pentru o absorbție optimă.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Vitamina K2 [menachinona-7 din Natto (soia fermentata), ulei de floarea soarelui, gelatina, glicerina, fosfat dibazic de calciu, ceara de albine, apa purificata, lecitina de floarea soarelui, culoare caramel.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):


200 mcg - Vitamina K2 [menachinona-7 din Natto (soia fermentata)]



Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi.

Conținutul pachetului: 30 capsule

Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.