• Nou
Carbonat de calciu, aspartat și citrat 500 mg,...

Carbonat de calciu, aspartat și citrat 500 mg, 100 tablete

Swanson
SWA124
43,29 lej

Carbonat de calciu, aspartat și citrat conține carbonat de calciu, aspartat și citrat, oferind 500 mg de calciu pentru sănătatea oaselor și a mușchilor.

 

Carbonat de calciu, aspartat și citrat 500 mg

Carbonat de calciu, aspartat și citrat conține un amestec de trei tipuri de calciu: carbonat de calciu, aspartat și citrat, oferind 500 mg de calciu per capsulă. Calciul este un mineral esențial care joacă un rol cheie în creșterea și întreținerea oaselor și a dinților, precum și în funcții precum contracția musculară, semnalizarea nervoasă și coagularea sângelui. Acest supliment are scopul de a crește biodisponibilitatea calciului în organism prin utilizarea diferitelor tipuri de surse de calciu. Carbonatul de calciu este o formă comună de calciu utilizată în suplimente, citratul de calciu este o formă de calciu mai ușor de absorbit, iar aspartatul de calciu se crede că crește absorbția de calciu.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Calciu (din carbonat de calciu, aspartat și citrat), salcâm, agent de încărcare: maltodextrină, purtător: acizi grași, glazură alimentară, purtător: gumă de celuloză reticulata, agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.

Conținut în porția zilnică recomandată (2 tablete):

1000 mg - Calciu (din carbonat de calciu, aspartat și citrat)

Doza zilnică recomandată: 1 comprimat de 1-2 ori pe zi. Trebuie luat cu apă.

Conținutul pachetului: 100 tablete


Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.