• Nou
Folat 800 mcg, 30 capsule

Folat 800 mcg, 30 capsule

Swanson
SWA146
25,28 lej

Folate Quatrefolic completează dieta cu acid folic.

 

Folat 800 mcg

Folian Quatrefolic este un supliment alimentar care ajută la refacerea nivelului de acid folic din organism. Acidul folic (cunoscut și sub denumirea de vitamina B9) este extrem de important, în special la femeile aflate la vârsta fertilă și la viitoarele mame. Joacă un rol vital în creșterea celulelor, sinteza ADN-ului și producerea de globule roșii. O deficiență de acid folic poate duce la tulburări în dezvoltarea sistemului nervos fetal și la alte defecte de dezvoltare.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Glucozamină 5MTHF, quatrefolic, făină de orez brun, înveliș al capsulei: hidroxipropilmetilceluloză, antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași și dioxid de siliciu.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):

800 mcg - Folian Quatrefolic™ (glucozamina 5MTHF)

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi. Trebuie luat cu apă.

Conținut pachet: 30 capsule

Depozitare: Depozitați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.