• Nou
Acid folic 800 mcg, 250 capsule

Acid folic 800 mcg, 250 capsule

Swanson
SWA147
33,71 lej

Acidul folic este esențial pentru sănătatea sistemului nervos și a circulației.

 

Acid folic 800 mcg

Acidul folic, sau vitamina B9, îndeplinește multe funcții importante în organism. Este esențială pentru sănătatea sistemului nervos și circulator și, în același timp, afectează procesele de reproducere și îmbunătățește fertilitatea. Suplimentarea cu acid folic este deosebit de benefică pentru sistemul imunitar, deoarece sprijină funcționarea acestuia și ne protejează împotriva infecțiilor. În plus, acidul folic joacă un rol important în sinteza ADN-ului și este important pentru menținerea funcționalității celulelor din organism. Din acest motiv, suplimentarea cu acid folic este o modalitate bună de a ne îmbunătăți sănătatea și bunăstarea.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Acid folic, făină de orez, înveliș al capsulei: gelatină, agent antiaglomerant: săruri de calciu ale acizilor grași.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):

800 mcg - acid folic

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi. Trebuie luat cu apă.

Conținut pachet: 250 capsule

Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Product added to wishlist
Product added to compare.