BroccoRaphanin® Activated - Extract activ din...

BroccoRaphanin® Activated - Extract activ din semințe de broccoli, 60 kapsułek Vege

KEN04
98,13 lej

BroccoRaphanin® Activated este un produs inovator de broccoli, obținut dintr-o varietate patentată de materie primă. Conține niveluri ridicate de glucorafanină, un compus natural care susține funcția celulară.

 

BroccoRaphanin® Activated - Extract activ din semințe de broccoli

BroccoRaphanin® Activated este un produs inovator de broccoli, obținut dintr-o varietate patentată de materie primă. Conține niveluri ridicate de glucorafanină, un compus natural care susține funcția celulară. De asemenea, conține mirozinază stabilă, care este responsabilă pentru reacțiile de transformare a ingredientelor active. Mirozinaza este o enzimă extrem de importantă găsită în broccoli, care este necesară pentru producerea de sulforafan.

Kenay® AG

Kenayag este o companie poloneză care produce suplimente alimentare care este pe piață din 1991. Produsele Keney® AG conțin ingrediente de origine naturală din agricultura ecologică.

Supliment alimentar

Ingrediente: agent de încărcare: celuloză microcristalină; extract din seminte de broccoli (Brassica oleracea L. var. italica Plenck), standardizat pentru continut de glucorafanina: 10%, capsula: hidroxipropil metilceluloza.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):

Extract din semințe de broccoli (Brassica oleracea var. italic) /BroccoRaphanin®/, 200 mg

inclusiv: - glucorafanina: 10% 20 mg

Enzima mirozinaza 17,7 pM/g

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi

Conținut pachet: 60 capsule

Depozitare: A se proteja de lumina, a se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, inaccesibil copiilor mici.

C licitație: Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.