Ashwagandha Bio 360 mg, 100 capsule

Ashwagandha (Withania somnifera) Bio 360 mg, 100 capsule

NVT01
42,32 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Ashwagandha îmbunătățește funcția sistemului nervos central. De asemenea, întărește sistemul imunitar și acționează ca antidepresiv.

Denumirea comună: Ashwagandha

 
Ashwagandha
lat. Withania Somnifera

 

Ashwagandha îmbunătățește funcția sistemului nervos central. De asemenea, întărește sistemul imunitar și acționează ca antidepresiv. Planta este considerată un excelent stabilizator al dispoziției. Mai mult, Ashwagandha asigură o alimentație adecvată a țesuturilor, în special a mușchilor și a oaselor, susține buna funcționare a glandelor endocrine și a sistemului reproductiv.

 

Natvita

NAT Sp. z oo este o companie axată pe producția de alimente de înaltă calitate și suplimente alimentare naturale sub marca NatVita. Produsele NatVita provin din agricultura ecologică din întreaga lume. Produsele oferite sunt marcate cu certificatul BIO și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate rezultate din origine naturală.

Supliment alimentar

 

Ingrediente: Bio ashwagandha (Withania somnifera), rădăcină măcinată, gelifiant: hipromeloză (capsulă).

 

Conținutul în porția zilnică recomandată (5 capsule): Ashwagandha - 1800 mg

 

Aport zilnic recomandat: 3-5 capsule zilnic.

 

Greutate netă: 36 g - 100 capsuleDepozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

 

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.