Banderol Nutramedix 60 ml
Banderol Nutramedix 60 ml
Banderol Nutramedix 60 ml
Banderol Nutramedix 60 ml
Banderol Nutramedix 60 ml
Banderol Nutramedix 60 ml

Banderol Nutramedix 60 ml

CWD35-60
Out-of-Stock
269,96 lej
rating Citeste 4 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 4

Banderol Microbial Defense este un extract din scoarța de Otoba sp. - un copac originar din America de Sud. Banderolul are proprietăți antiinflamatorii și un spectru larg de efecte antimicrobiene, antivirale, antiparazitare.

 

Banderol Microbial Defense

Banderol Microbial Defense este un extract din scoarța de Otoba sp. - un copac originar din America de Sud. Banderolul are proprietăți antiinflamatorii și un spectru larg de efecte antimicrobiene, antivirale, antiparazitare. Banderol este eficient împotriva Borelia burgdorferi și a altor soiuri de Borrelia, inclusiv chisturile eficiente și biofilmul bacteriilor Borrelia. Este, de asemenea, eficient împotriva coinfecțiilor bolii Lyme, cum ar fi Bartonella, Babesia, Chlamydia, Mykoplasma, Rickettsia (inclusiv Coxiella și Erlichia) sau Citomegalovirusul. Este, de asemenea, eficient împotriva ciupercilor Candida. Într-un studiu realizat la Universitatea din Guayaquil din Ecuador asupra apărării microbiene Banderol de la Nutramedix, s-a demonstrat că produsul are proprietăți antiinflamatorii puternice și reduce inflamația cu 84,4%. Banderol Microbial Defense este utilizat în programul de asistență Cowden și trebuie utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.

Nutramedix®

Nutramedix este o companie americană care activează pe piața SUA din 1993. Nutramedix produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate. Datorită metodei de extracție brevetate, produsele se caracterizează printr-o potență ridicată și un spectru larg de activitate.

Ingrediente: extract de scoarță de banderol (Otoba sp.), Apă minerală, etanol (20-24)%.

Mod de utilizare: Se toarnă 1-30 picături în 120 ml apă și se așteaptă un minut înainte de a bea amestecul. Începeți cu o picătură de două ori pe zi (30 de minute înainte de masă) și creșteți încet doza la 30 de picături de două ori pe zi. Se agită înainte de utilizare.

Greutate netă: 60 ml

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Nou
Filtrați recenziile
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Resetați

Perfect
rating 10
2023-08-20
Dana
Satisfied
Muy buen producto.
rating 10
2022-12-05
Santiago
Precios muy competitivos y. muy rápidos en la entrega
Chris
rating 10
2022-03-03
Chris
It is ok
Good evening
rating 10
2022-01-30
Chris
Good evening
I can say that the products bought from your company arrived to me in optimal time.
I can\'t comment on the quality, until I use them for at least 1/2 month.
With high respect
Chris

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.