Ashwagandha BIO 500mg 100 comprimate Mărește

Ashwagandha BIO 500mg 100 comprimate

NVT19

Produs nou

Ashwagandha îmbunătățește funcția sistemului nervos central. De asemenea, întărește sistemul imunitar și acționează ca antidepresiv.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 10/10 Numărul de recenzii: 2

lei 22.49

Informații

Ashwagandha
lat. Withania Somnifera


Ashwagandha îmbunătățește funcția sistemului nervos central. De asemenea, întărește sistemul imunitar și acționează ca antidepresiv. Planta este considerată un excelent stabilizator al dispoziției. Mai mult, Ashwagandha asigură o alimentație adecvată a țesuturilor, în special a mușchilor și a oaselor, susține buna funcționare a glandelor endocrine și a sistemului reproductiv.

 

Natvita

NAT Sp. z oo este o companie axată pe producția de alimente de înaltă calitate și suplimente alimentare naturale sub marca NatVita. Produsele NatVita provin din agricultura ecologică din întreaga lume. Produsele oferite sunt marcate cu certificatul BIO și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate rezultate din origine naturală.

Supliment alimentar

Ingrediente: Bio ashwagandha (Withania somnifera), rădăcină măcinată, gelifiant: hipromeloză (capsulă).

Conținutul în porția zilnică recomandată (3 comprimate): Ashwagandha - 1500 mg

Aport zilnic recomandat: 3 comprimate pe zi.

Greutate netă: 50 g - 100 comprimate

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Recenzii

rating
rating