Vitamina C 500 mg, microactiv 12h 100 capsule

Vitamina C 500 mg, microactiv 12h 100 capsule

ALI45
46,06 lej

Singura Vitamina C din capsule VEGE de pe piata, care prezinta inovatia vitaminei C microactive, se bazeaza pe profilul eliberarii acesteia.

 

Vitamina C 500mg Microactiv 12h

Singura Vitamina C din capsule VEGE de pe piata, care prezinta inovatia vitaminei C microactive, se bazeaza pe profilul eliberarii acesteia. Acest profil este optim și, atunci când este luat ca supliment dimineața și seara, asigură un aport continuu de vitamina C organismului. Această soluție tehnologică crește eficacitatea suplimentării cu vitamina C, deoarece vitamina este eliberată în 12 ore. Nu există riscul ca excesul de vitamina C să fie excretat, așa cum se poate întâmpla cu alte forme de vitamina C.

 

 

MedicaLine

MedicaLine este un producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care operează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite de persoanele care urmează o dietă fără gluten, precum și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

Supliment alimentar

Ingrediente: acid L-ascorbic (vitamina C), acoperire cu substanță activă: trigliceride cu lanț mediu (MCT), ceară de carnauba, celuloză, acoperire capsule (agent de legare: hidroxipropil metilceluloză).

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):

Ingrediente

Porție zilnică (1-2 capsule)

RWS-Doza zilnică de referință

Vitamina C

500 mg -1000 mg

* 625% -1250%

(*%RWS-Doza zilnică de referință)

 

Doza zilnică recomandată: 1-2 capsule pe zi, luate în timpul mesei și spălate cu apă.
 

Conținut: 100 capsule

Depozitare: A se proteja de lumina, a se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.


Atentie : Nu depasiti doza zilnica recomandata. Produsul nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Nu trebuie folosit ca înlocuitor al unei diete variate.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.