Suport suprarenal NutraMedix 30ml
Suport suprarenal NutraMedix 30ml
Suport suprarenal NutraMedix 30ml
Suport suprarenal NutraMedix 30ml
Suport suprarenal NutraMedix 30ml
Suport suprarenal NutraMedix 30ml

Suport suprarenal NutraMedix 30ml

CWD12-30
113,25 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Adrenal Support este un extract din Astragalus, Rhodiola, Ginseng și Schisandra.

 

Suport suprarenalAdrenal Support este un extract din Astragalus, Rhodiola, Ginseng și Schisandra. Acest amestec conține patru ierburi adaptogene pentru susținerea suprarenalei. Lichid foarte biodisponibil pentru o absorbție îmbunătățită. Procesul unic de îmbunătățire al Nutramedix optimizează întreaga plantă pentru o concentrație mai puternică cu spectru larg.

Supliment alimentar


Nutramedix®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care activează pe piața americană din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate, bazate pe metoda de extracție patentată. Produsele Nutramedix se caracterizează printr-o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente: Astragalus, Rhodiola, Ginseng și extract de Schisandra, apă minerală, etanol (20-24)%.

Utilizare: Puneți 20 de picături în 4 oz. de apă și așteptați un minut înainte de a bea. Luați de două ori pe zi (10 minute înainte de micul dejun sau prânz) sau conform indicațiilor medicului dumneavoastră. A nu se utiliza dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Agitați bine înainte de fiecare utilizare.

Greutate neta: 30 ml

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.