• Pachet
Pachet 3 bucăți Peptidă de colagen marin 2100 inodor

Pachet 3 bucăți Peptidă de colagen marin 2100 inodor

INP01
354,61 lej

In loc de 404,94 lej

Pachet 3 bucăți Peptidă de colagen marin 2100 inodor. Pachetul este suficient pentru 3 luni de terapie.

Acest pachet contine

 

Marine Collagen Peptide 2100 este un colagen marin natural din piele de pește produs de compania franceză Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM. Colagenul marin de înaltă calitate este extras din țesutul peștelui de adâncime pe baza procesului de hidroliză enzimatică. Supliment alimentar Peptida 2100 de colagen marin conține vitamina C și extract de trandafir sălbatic datorită cărora are un efect pozitiv asupra bunei funcționări a articulațiilor. De asemenea, ajută la reconstrucția cartilajului articular deteriorat în cursul bolilor degenerative, precum și ameliorează durerea și inflamația articulațiilor și oaselor.

Colagenul este principala proteină a țesutului conjunctiv și o componentă esențială a fibrilarului (fibrelor) osului, tendoanelor, cartilajului, pielii și dinților. Colagenul din pielea peștilor marini este mai eficient decât colagenul extras din mamiferele pielii. Particulele sale sunt mai mici, prin urmare funcționează mai eficient.

Vitamina C este necesară pentru sinteza normală a colagenului. Stimulează producția de colagen, conservarea și regenerarea acestuia. Vitamina C influențează forma și structura finală a fibrelor de colagen. Datorită acestor proprietăți, vitamina C are un impact nu numai asupra sistemului imunitar, ci și asupra bunei funcționări a articulațiilor și măduvei. Vitamina C este esențială pentru preparatele de colagen pentru a acționa într-un mod adecvat.

Trandafir salbatic

Măceșul este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, precum și multe alte ingrediente care afectează pozitiv funcționarea corpului. În plus, are proprietăți bactericide și antiinflamatoare, care reduc simptomele osteoartritei prin ameliorarea durerii și îmbunătățirea mobilității articulațiilor afectate. Ingredientele active ale extractului de măceșe protejează membrana celulară, care ajută la construirea cartilajului și previne degenerarea.

Supliment alimentar

Ingrediente (conținut 1 plic): Colagen de mare - 1000 mg, Vitamina C - 860 mg, Extract de apă de trandafir, Rosa canina L., DER 4: 1 standardizat pentru 70% din vitamina C - 200 mg, inclusiv 140 mg de vitamina C.

Produsul nu include umpluturi: (de exemplu amidon modificat, lactoză, celuloză microcristalină), substanțe de acoperire (de exemplu poliesteri ai acidului metacrilic), lianți (de exemplu gelatină, salcâm, zeină), lubrifianți (de exemplu magneziu stearat), dezintegranți (de exemplu acizi organici, carbonați), adsorbanți (de exemplu, bentonită, argilă albă), coloranți (de exemplu, alb de titan), îndulcitori (zahăr, xilitol, aspartam), arome, plastifianți, ceruri.

Ambalare: 30 plicuri

Aport zilnic recomandat: 1 plic pe zi

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.