Vitamina B2 60 capsule

Vitamina B2 60 capsule

FM35
33,48 lej
Vitamina B2 ajută la buna funcționare a sistemului nervos, menține pielea sănătoasă și contribuie la reducerea oboselii și oboselii. O capsulă conține 40 mg de vitamina B2 (riboflavină) și 273 mg de inulină.

 

Bicaps Vitamina B2

Vitamina B2 este esențială pentru secreția de cortizol, care este un hormon cu proprietăți antiinflamatorii.
Vitamina B2 afecteaza productia de neurotransmitatori (serotonina, dopamina si acid aminobutiric), asigurand buna functionare a sistemului nervos. De asemenea, ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și contribuie la reducerea oboselii și oboselii.


BIOCAPS B2 conține o capsulă naturală de pullulan. Pululanul este obținut printr-un proces natural de fermentație. În timpul producției nu se folosesc materii prime de origine animală, astfel încât capsula este potrivită pentru vegetarieni și vegani. Produsele nu conțin umpluturi artificiale, agenți antiaglomeranți și coloranți, cum ar fi: stearat de magneziu, dioxid de siliciu, dioxid de titan etc.


Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

FORMEDS Sp. z oo

Firma FORMEDS Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură, fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugati. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

Supliment alimentar

Ingrediente: inulină (rădăcină de cicoare), pullulan (înveliș al capsulei), vitamina B2 (fiboflavină).

Porția zilnică - 1 capsulă conține (aport de referință%):

  • inulină - 273 mg
  • vitamina B2 (riboflavină) - 40 mg (2857%)

Doza zilnică recomandată: Luați 1 capsulă o dată pe zi în timpul mesei.

Conținut net: 60 capsule

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.