Sulforafan din germeni de broccoli 400µg, 100...

Sulforafan din germeni de broccoli 400µg, 100 capsule

ALI47
34,52 lej
rating Citeste 3 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 3

Pulberi de broccoli de cea mai bună calitate (Brassica oleracea italica) BroccoPhane®, standardizat la 0,4% sulforafan.

 

Sulforafan din germenii de broccoli 400µg

 

Sulforafanul este un compus organic cu sulf aparținând izotiocianaților. Sursa sa naturală o constituie toate tipurile de legume crucifere - varză, varză de Bruxelles, kale și conopida. Cu toate acestea, este cel mai abundent în broccoli, unde este considerat un ingredient deosebit de valoros pentru sănătate.

Se crede că cel mai mult sulforafan se găsește în broccoli, dar numai mugurii acestuia sunt o adevărată comoară a acestui valoros ingredient. Conținutul de sulforafan din mugurii de broccoli poate fi de până la 30 de ori mai mare decât la o plantă matură! Pe lângă sulforafan, mugurii sunt, de asemenea, bogați în multe vitamine (vitaminele A, C, E, K și B) și microelemente (fier, fosfor, zinc, seleniu și mangan), precum și o serie de alți nutrienți importanți, precum coenzima Q10, carotenoide sau fibre. Din acest motiv, merită să le incluzi în dieta ta zilnică.

MedicaLine

MedicaLine este un producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care operează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite de persoanele care urmează o dietă fără gluten, precum și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

 

Ingrediente: germeni de broccoli pudra (Brassica oleracea italica) BroccoPhane® standardizat la 0,4% sulforafan, agent de volum (celuloza microcristalina).

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă): pulbere de germen de broccoli BroccoPhane® 100 mg, inclusiv: sulforafan 400 µg

 

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi în timpul mesei.

Greutate neta: 100 capsule

Depozitare: A se proteja de lumina, a se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, inaccesibil copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi folosit ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Good product
rating 10
2024-02-28
SR
It is good.
Weihnachtslieferung
rating 10
2024-01-15
Kräuterküche
?
Ohne Titel
rating 10
2024-01-11
Sissi
Nach so kurzer Zeit ist noch keine Wirkung wahrnehmbar. Das Produkt macht einen guten Eindruck.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.