Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml

Stevia Nutramedix 30 ml

CWD09-30
90,37 lej

Stevia este un extract din Stevia rebaudiana. Stevia este folosită ca înlocuitor de zahăr. Nu crește glicemia și nu participă la procesul de depunere a grăsimilor.

 

Stevia ierburi dulce

Stevia este un extract din Stevia rebaudiana. Stevia este folosită ca înlocuitor de zahăr. Nu crește glicemia și nu participă la procesul de depunere a grăsimilor. Extractul de Stevia are, de asemenea, activitate antimicrobiană împotriva Borella și biofilm, precum și un spectru larg de activitate antifungică și antioxidantă. Stevia Sweet Herb este inclusă în Programul de asistență Cowden și trebuie utilizată împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.

Supliment alimentar

Nutramedix®

Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care operează pe piața americană din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate, bazate pe metoda de extracție patentată. Produsele Nutramedix se caracterizează printr-o potență ridicată și un spectru larg de activități.

Ingrediente: extract de frunze de Stevia rebaudiana, apa minerala, etanol (20-24)%.

Utilizare: Adăugați 3 sau mai multe picături în mâncare sau băutură. În caz de infecție microbiană utilizați 30 de picături, de două ori pe zi. Agitați flaconul înainte de utilizare.

Greutate neta: 30 ml

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.