Shilajit pur, 90 capsule

Shilajit pur, 90 capsule

SIHO1
228,78 lej

Shilajit pur ajută la creșterea energiei prin îmbunătățirea producției de ATP în organism.

 

Shilajit pur

Shilajit pur este o substanță asemănătoare cu rășina negru-maro care se găsește în mod natural în crăpăturile stâncilor din unele lanțuri muntoase. Este făcută din rămășițe de plante, alge și licheni găsite în colțurile stâncilor de munte, unde în timp, ca urmare a modificărilor biologice naturale, se transformă în mumio bogat în ingrediente valoroase care promovează sănătatea. Printre numeroasele ingrediente active ale shilajit-ului, unele dintre cele mai importante sunt acizii fulvici. Produsul conține până la 72% acid fulvic. Mai mult, conține și multe alte substanțe biologic active, precum fosfolipide, triterpene și acizi fenolici. De asemenea, este bogat în vitamine, minerale și oligoelemente.

Shilajit pur ajută la creșterea energiei prin îmbunătățirea producției de ATP în organism.

ATP este principalul purtător de energie din organism. Este necesar pentru toate procesele vieții, cum ar fi: sinteza proteinelor și acizilor nucleici, contracția musculară, transportul de substanțe prin membranele celulare și transmiterea semnalelor nervoase.

În plus, ATP este necesar pentru a menține concentrația altor compuși în organism. Concentrația ionilor de hidrogen în celule este strâns reglată prin mecanisme de utilizare a energiei. ATP este, de asemenea, necesar pentru a transporta ionii de sodiu, potasiu și calciu prin membranele celulare.

Întărește sistemul imunitar, susține sistemul urinar, are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv, are un efect pozitiv asupra greutății normale a corpului, susține funcțiile sexuale, ajută la menținerea unui ciclu menstrual normal, întărește oasele și articulațiile, susține mintea și funcțiile cognitive , are efect de întinerire (participă la o producție mai bună de colagen de tip 1). Contribuie la o mai bună sănătate mintală. Participă la reglarea hormonală (testosteron) și îmbunătățește fertilitatea masculină

SIHO

SIHO este o companie franceza, producatoare si distribuitoare de suplimente alimentare naturale de inalta calitate. Produsul lor emblematic Shilajit conține peste 70% acid fulvic, care este cea mai mare concentrație disponibilă în prezent pe piață. Compania aderă la practicile de producție GMP.

Supliment alimentar

Ingrediente: Shilajit pur

Conținut în porția zilnică recomandată: 580 mg inclusiv 406 mg acid fulvic


Doza zilnică recomandată : 2 capsule o dată pe zi, în timpul mesei.

Conținutul pachetului : 90 capsule

Depozitare: A se proteja de lumina, a se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, inaccesibil copiilor mici.


Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi folosit ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.