UbiquinoL KANEKA Natural KOENZYM 100 mg, 60 capsule

UbiquinoL KANEKA Natural KOENZYM 100 mg, 60 capsule

ALI27
154,31 lej

Coenzima Q10 este un antioxidant natural care participă la lanțul reacțiilor chimice metabolice care generează energie în celule.

 

UbiquinoL KANEKA Natural KOENZYM 100 mg

Coenzima Q10 este un antioxidant natural care participă la lanțul reacțiilor chimice metabolice care generează energie în celule. Îmbunătățește utilizarea oxigenului miocardic și circulația sângelui. În plus, Coenzima Q10 stimulează sistemul imunitar să producă anticorpi și crește raportul CD4 la CD8. Raportul scade semnificativ pacienții cu boli cronice.

Există două forme de coenzimă Q10: UbichinoN și UbichinoL ™ și ambele sunt utilizate pentru a produce energie celulară. UbichinoN este o formă oxidată (coenzima convențională Q10). UbichinoL ™ este o formă activă care este absorbită în mod eficient de organismele vii.

Ce este UbichinoL ™? UbichinoL ™ este forma activă și neoxigenată a coenzimei Q10 care este ușor absorbită de organism. UbichinoL ™ este cea mai ușoară formă absorbită de coenzima Q10 și este unul dintre cei mai puternici antioxidanți solubili în grăsimi din organism.

UbichinoL ™ este o coenzimă naturală formată în procesul de fermentare și are o structură identică cu cea creată în corpul nostru. UbichinoL ™ este de 3 până la 8 ori mai absorbit de organism decât coenzima convențională Q10. UbichinoL ™ protejează celulele corpului de daunele provocate de stresul oxidativ și radicalii liberi. UbichinoL ™ are o absorbție mai bună comparativ cu coenzima convențională Q10, astfel încât să puteți lua o doză mai mică și să obțineți același efect.

UbichinoL ™ este produs de compania japoneză Kaneka.

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

 

Supliment alimentar

 

ingrediente:   Ulei de rapiță, coenzima Q10 (forma activă și naturală a coenzimei UBIquinol ™ KANEKA), emulgator: esteri ai acizilor grași și poliglicerolilor, îndulcitor: ceară de albine albă și galbenă, agent de încărcare: lecitine (soia), ingrediente din coaja capsulei: amidon de porumb, agenți de îngroșare: vegetal glicerină, caragenan, colorant: caramel, regulator de aciditate: fosfați de sodiu.

Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă): Coenzima Q10 (Ubiquinol ™ KANEKA) - 100 mg

Aport zilnic recomandat:   1 capsulă zilnic în timpul mesei.

 

Greutate netă: 60 capsule

 

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.