Ashwagandha 450 mg, 100 capsule
Ashwagandha 450 mg, 100 capsule
Ashwagandha 450 mg, 100 capsule
Ashwagandha 450 mg, 100 capsule

Ashwagandha 450 mg, 100 capsule

SWA62
28,86 lej

Ashwagandha este o plantă adaptogenă folosită în mod tradițional pentru a promova relaxarea și pentru a susține un răspuns sănătos la stresul de zi cu zi.

 

Ashwagandha 450 mg

Ashwagandha este o plantă adaptogenă folosită în mod tradițional pentru a promova relaxarea și pentru a susține un răspuns sănătos la stresul de zi cu zi. Ajută la ameliorarea anxietății ușoare sau ocazionale. Rădăcina de Ashwagandha nu numai că poate promova un răspuns sănătos la stres, dar poate sprijini și funcția imunitară. Ca adaptogen, ashwagandha funcționează susținând nivelurile sănătoase de cortizol și ajutând la reglarea sistemului suprarenal. Aceasta, la rândul său, echilibrează răspunsurile fiziologice la factorii de stres și ne ajută să ne „adaptam” la stres mai ușor. Ashwagandha este folosit în mod tradițional pentru a promova sănătatea și longevitatea, pentru a revitaliza organismul, pentru a sprijini somnul și pentru a îmbunătăți starea generală de bine. În plus, Ashwagandha poate juca un rol indirect în funcționarea sistemului imunitar al organismului.

Swanson®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare retailer privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate conform bunelor practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentar

Ingrediente: Ashwagandha, învelișul capsulei: gelatină, făină de orez, antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași.


Conținut în porția zilnică recomandată (1 capsulă):


450mh - rădăcină de Ashwagandha (Withania somnifera).



Doza zilnică recomandată: 1 capsulă pe zi

Conținut pachet: 100 capsule

Depozitare: A se pastra produsul la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.