Preț redus! Complex Shilajit Fulvic Acid, 60 Caps Mărește

Complex Shilajit Fulvic Acid, 60 Caps

JARR02

Produs nou

Jarrow FORMULAS Shilajit Fulvic Acid Complex conține un extract purificat de mumio (shilajit). Mumio este o substanță naturală obținută în munții Asiei Centrale la o altitudine de 2000-5000 m.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

lei 55.55

-35%

lei 85.46

Informații

Shilajit

Mumio

Jarrow FORMULAS Complexul de acid fulvic Shilajit conține un extract purificat de mumio (shilajit). Mumio este o substanță naturală obținută în munții Asiei Centrale la o altitudine de 2000-5000 m. Extractul de mumio conținut în produs este standardizat la cel puțin 60% din complexul acidului fulvic. Shilajit interacționează cu coenzima Q10 în mitocondrii și crește producția de energie în creier și țesuturile musculare în timpul exercițiilor fizice.

Formule Jarrow

Jarrow Formulas este un producător american de suplimente alimentare care activează pe piața SUA din 1977. Linia completă de produse nutriționale a companiei include vitamine, minerale, probiotice, concentrate de plante standardizate, aminoacizi, enzime și produse de nutriție enterală.

Supliment alimentar

Ingrediente:   extract de mumio (shilajit) care conține 60% complex de acid fulvic, liant: celuloză, emulgator: săruri de magneziu ale acizilor

Conținutul din porția zilnică recomandată (1 capsulă):   extract de mumio (shilajit) 417 mg, inclusiv 250 mg complex de acid fulvic.

Aport zilnic recomandat:   1 capsulă de 1-2 ori pe zi, cu o masă.

Greutate netă:   60 capsule

Depozitare:   Păstrați produsul la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca substitut (substitut) pentru o dietă variată. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Recenzii