Acerola Vitamina C naturală, 125 mg, 120 comprimate Aliness - 1 Mărește

Acerola Vitamina C naturală, 125 mg, 120 comprimate

ALI08

Produs nou

Acerola (Malpighia glabra) este un super fruct tropical, care a fost, de asemenea, numit Cireș Barbados sau West Indian și este popular în toată America de Sud.

Mai multe detalii

lei 35.61

Informații

Acerola Vitamina C naturală, 125 mg

Acerola (Malpighia glabra) este un super fruct tropical, care a fost, de asemenea, numit Cireș Barbados sau West Indian și este popular în toată America de Sud. Reputația sa de a ajuta sistemul imunitar și de a reduce oboseala se poate datora conținutului relativ ridicat de vitamina C al Acerola, precum și unei varietăți de alți fitonutrienți. Cireșele Acerola sunt cunoscute pentru a conține o mare varietate de fitonutrienți naturali (de exemplu, vitamine, minerale, compuși polifenolici asemănători antioxidanților, cum ar fi flavonoizi și antociani).

 

MedicaLine

MedicaLine este producător polonez de medicamente și suplimente alimentare care activează pe piața locală din 2007. MedicaLine deține marca de suplimente alimentare Aliness. Produsele marca Aliness conțin compuși naturali care se caracterizează printr-un nivel rapid și ridicat de absorbție a substanțelor active. Vitaminele din oferta lor pot fi folosite atât de persoanele care urmează o dietă fără gluten, cât și de persoanele cu alergii și intoleranță la lactoză.

ingrediente:   extract de fructe acerola, celuloză microcristalină: agent de încărcare, dioxid de siliciu: agent de legare.

Conținutul din porția zilnică recomandată (% RWS-Consum zilnic de referință%):

                                       

                                              1 comprimat                      3 comprimate

Extract de fruct Acerola                500 mg                        1500 mg

Inclusiv

Vitamina C                              125 mg (156% *)          375 mg (469% *)

 

Aport zilnic recomandat:   1-3 comprimate în timpul sau după o masă cu apă.

Greutate netă: 120 comprimate

 

Depozitare:   Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

 

Prudență:   Nu depășiți doza zilnică recomandată de servire în timpul zilei. Acest produs nu poate fi utilizat de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

 

 

Recenzii

Faceți clic aici pentru a lăsa o recenzie