Rădăcină de teasel organic, extract fără alcool (200 ml)

Varga Ciobanului organic, extract fără alcool (200 ml)

KAR07
Out-of-Stock
216,20 lej

Varga Ciobanului are proprietăți bacteriostatice, analgezice și antiinflamatorii. Planta este utilizată în tratamentul simptomelor legate de durerea la nivelul coloanei vertebrale, membrelor și genunchilor.

 
Extract fără alcool de Varga Ciobanului

Lat. Dipsacus sylvestris

Tinctura de Varga Ciobanului se prepară conform rețetei Wolf-Dieter Storl, autorul cărții „Healing Lyme Disease Naturally”. Varga Ciobanuluil are proprietăți bacteriostatice, analgezice și antiinflamatorii. Planta este utilizată în tratamentul simptomelor legate de durerea la nivelul coloanei vertebrale, membrelor și genunchilor. Se consideră că Varga Ciobanului îmbunătățește circulația sângelui și este utilă în procesul de recuperare a bolilor cronice.

Kardenwelt

Produsele companiei Kardenwelt provin din agricultura controlată biologic și posedă certificatul Demeter (Certificat al asociației germane a producătorilor ecologici). Compania este specializată în fabricarea de produse de înaltă calitate cu Varga Ciobanului pe baza rețetei Wolf-Dieter Storl. Extractele și tincturile produse cu grijă sunt extrem de bogate în substanțe active din plante și uleiuri esențiale și sunt extrem de bine absorbite de organismul uman.

Supliment alimentar

Ingrediente: extract deVarga Ciobanului, glicerina vegetala E422. Concentrație de 1:1

Doza zilnică recomandată: În prima săptămână recomandăm o doză redusă de doar 2 x 10 picături.
În medie, clienții noștri iau 2 x 50 de picături pe zi (dimineața și seara) timp de aproximativ 6 luni

Greutate neta: 200 ml

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția recomandată pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.