• -30%
Mora Microbial Defense Nutramedix 30 ml

Mora Microbial Defense Nutramedix 30 ml

CWD05-30
111,30 lej 159,00 lej -30%

Apărarea microbiană Mora este o formulă de trei extracte din plante: fire comune (latină Achillea millefolium), Capirona (latină Calycophyllum sp.) Și mure.

 

Apărarea microbiană Mora

Apărarea microbiană Mora este o formulă de trei extracte din plante - Șarpanta comună (latină Achillea millefolium), Capirona (latina Calycophyllum sp.) Și Mure.Supliment alimentarNutramedix ®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente:   extract de frunze de mure, extract de floare de coadă, extract de coajă de Calycophyllum, apă minerală, etanol (20-24)%.

Aport zilnic recomandat :   Se toarnă 1-30 picături (până la 1,5 ml) în 120 ml apă și așteaptă un minut înainte de a bea.   Începeți cu 1 picătură de 2 ori pe zi (30 de minute înainte de masă) și creșteți treptat aportul.   Agitați sticla înainte de utilizare.

Greutate netă:   30 ml

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.