• -25%
Pătrunjel Nutramedix 30 ml
Pătrunjel Nutramedix 30 ml
Pătrunjel Nutramedix 30 ml
Pătrunjel Nutramedix 30 ml
Pătrunjel Nutramedix 30 ml
Pătrunjel Nutramedix 30 ml

Pătrunjel Nutramedix 30 ml

CWD11-30
84,93 lej 113,25 lej -25%

Pătrunjel Detox este un extract de frunze de pătrunjel (Lat. Petroselinum crispum).   Pătrunjel Detox curăță corpul de toxine și biotoxine, detoxifică ficatul, rinichii, sistemul limfatic și spațiile intercelulare.

 

Pătrunjel Detox
Pătrunjel Detox este un extract de frunze de pătrunjel (Lat. Petroselinum crispum).   Pătrunjel Detox curăță corpul de toxine și biotoxine, detoxifică ficatul, rinichii, sistemul limfatic și spațiile intercelulare. Pătrunjel Detox purifică, de asemenea, sângele și reduce reacția Herx.   În plus, suplimentează deficiențele de calciu, fier, tiamină, riboflavină, caroten, vitamina A și vitamina C. Pătrunjel Detox   este inclus în programul de asistență Cowden și trebuie utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.Supliment alimentarNutramedix ®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.

Ingrediente:   Extract de frunze de pătrunjel (Petroselinum crispum), apă minerală, etanol (20-24)%.

Utilizare:   Se toarnă 10 picături (0,5 ml) în 120 ml de apă și se așteaptă un minut înainte de a bea.   Poate fi luat de mai multe ori pe parcursul zilei, dacă este necesar.   Agitați sticla înainte de utilizare.   Dacă aveți reacție Herx, luați în medie 10 picături de pătrunjel Detox la fiecare 10 minute timp de 1-2 ore.

Greutate netă:   30 ml

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.