Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml

Samento Nutramedix 30 ml

CWD06-30
193,32 lej

Samento Microbial Defense este un imunomodulator eficient. Are un spectru larg de proprietăți antibacteriene, antifungice, antivirale și antiparazitare. Samento este eficient împotriva Borelia burgdorferi și a altor tulpini de Borrelia, precum și împotriva altor infecții transmise de căpușe.

 

Apărarea microbiană SamentoSamento Microbial Defense este un imunomodulator eficient. Are un spectru larg de proprietăți antibacteriene, antifungice, antivirale și antiparazitare. Samento este eficient împotriva Borelia burgdorferi și a altor tulpini de Borrelia, precum și împotriva altor infecții transmise de căpușe. Samento poate fi utilizat în tratamentul tulburărilor autoimune. Apărarea microbiană Samento este inclus în Programul de asistență Cowden și ar trebui utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.Supliment alimentar


Nutramedix®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care operează pe piața din SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate, bazate pe metoda de extracție patentată. Produsele Nutramedix se caracterizează printr-o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente: Extract de scoarță de Uncaria tomentosa (TAO Free Uncaria tomentosa), apă minerală, etanol (20-24)%.

Utilizare: Turnați 1-30 de picături în 120 ml de apă și așteptați un minut înainte de a bea. Începeți cu 1 picătură de 2 ori pe zi (30 de minute înainte de masă) și creșteți treptat doza. Agitați flaconul înainte de utilizare.

Greutate netă: 30 ml

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Prudență: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.