Sealantro Nutramedix 30 ml

Sealantro Nutramedix 30 ml

CWD07-30
169,30 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Sealantro Metal Detox este un amestec unic de extracte din trei plante: Chlorella, Chondracanthus chamissoi și frunze de coriandru.   Sealantro Metal Detox susține detoxifierea organismului din metale grele, diverse biotoxine și multe alte substanțe toxice.

 

Sealantro Metal DetoxSealantro Metal Detox este un amestec unic de extracte din trei plante: Chlorella, Chondracanthus chamissoi și frunze de coriandru.   Sealantro Metal Detox susține detoxifierea organismului din metale grele, diverse biotoxine și multe alte substanțe toxice.   Este deosebit de eficient în eliminarea substanțelor precum plumb, nichel, arsenic, aluminiu, mercur, staniu, bare, titan, cadmiu, radiu, argint și indiu.   Sealantro Metal Detox   este inclus în programul de asistență Cowden și trebuie utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.Supliment alimentar


Nutramedix ®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente:   Extract de Chlorella, Extract de capra Chondracanthus, Extract de frunze de coriandru, Apă minerală, etanol (20-24)%.

Utilizare:   Turnați 40 de picături în 120 ml de apă și așteptați un minut înainte de a bea.   Poate fi administrat de mai multe ori pe zi, dacă este necesar.   Agitați sticla înainte de utilizare.

Greutate netă:   30 ml

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou
Great
rating 10
2022-03-07
aleksandra_ku
Great and fast shipping

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.