Ulei esențial de cuișoare - 7 ml

Ulei esențial de cuișoare - 7 ml

BAM04
6,37 lej
rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 2

Uleiul de cuișoare are proprietăți antiseptice și se aplică pe mușcăturile sau înțepăturile insectelor, inclusiv pe căpușe. Căpușele nu pot tolera mirosul de ulei de cuișoare.

 

Ulei esențial de cuișoare - 7 ml

 

Uleiul de cuișoare are proprietăți antiseptice și se aplică pe mușcăturile sau înțepăturile insectelor, inclusiv pe căpușe. Căpușele nu pot tolera mirosul de ulei de cuișoare. Puteți lubrifia glezna, antebrațul și gâtul, precum și locurile expuse sau ușor accesibile. În plus, ameliorează durerile de cap și are proprietăți relaxante.

 

Bamer

 

Bamer este o companie poloneză care oferă 100% uleiuri esențiale pure și parfumuri. Funcționează pe piață din 1993. Compania îndeplinește standardele GMP (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practices) și respectă cele mai recente Farmacopee Ph. Eur. și IFRA. Produsele sale au opinia pozitivă a PHZ (Institutul Național Polonez de Igienă).

 

Greutate netă: 7 ml

 

Depozitare: Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

3 Produse
Nou
No reviews
rating 10
2020-12-25
Tomasz
rating 10
2020-10-06
jorge

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.