MSM - sulf organic (90 porții)

MSM - sulf organic (90 porții)

FM20
30,89 lej
rating Citiți recenzia
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 1

Suplimentul alimentar F-MSM include MSM sau metilsulfonilmetan, care este un compus organic de sulf și un ingredient alimentar natural. Acesta joacă un rol important în sinteza aminoacizilor, enzimelor, imunoglobulinelor (anticorpilor) și glutationului.

 

F-MSM

 

 

Suplimentul alimentar F-MSM include MSM sau metilsulfonilmetan, care este un compus organic de sulf și un ingredient alimentar natural. Acesta joacă un rol important în sinteza aminoacizilor, enzimelor, imunoglobulinelor (anticorpilor) și glutationului. MSM susține construirea mușchilor, tendoanelor și ligamentelor. Susține regenerarea cartilajului în articulații. În combinație cu glucozamină și condroitină, MSM asigură flexibilitatea cartilajului și sprijină funcționarea acestuia. MSM participă la sinteza colagenului și a cheratinei. Are proprietăți antireumatice și antiinflamatoare. MSM Sprijină activitatea sistemului imunitar, prin stimularea producției de anticorpi. Suplimentul alimentar F-MSM are o absorbție foarte mare. Suplimentul alimentar F-MSM nu conține umpluturi, conservanți, coloranți, îndulcitori.

 

 

FORMATE Sp. z oo

 

FORMATE Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugați. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

 

Ingrediente: metilsulfonilmetan (MSM)

Doza zilnică de 0,8 g conține: Metilsulfonilmetan (MSM) - 800 mg

 

Greutate netă: 72 g. Porții pe recipient: 90.

 

Mod de utilizare:

 

1. Se toarnă 1 porție (1 lingură de nivel) într-un recipient uscat.

2. Adăugați 200 ml de apă sau altă băutură și amestecați.

 

Consumați 1 o dată pe zi în timpul mesei.

 

Depozitare: Protejați-vă de lumină, depozitate la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.