Vitamina E 400IU Tocoferoli amestecați - 100 capsule

Vitamina E 400IU Tocoferoli amestecați - 100 capsule

SWA14
67,49 lej

Vitamina E ca amestec de tocoferoli este cea mai bună formă asimilabilă de vitamina E. Vitamina E este un puternic antioxidant care luptă împotriva radicalilor liberi și protejează acizii grași înainte de oxidarea lor.

 

Vitamina E 400IU Tocoferoli amestecați


Tocoferolul mixt cu vitamina E este cea mai bună formă asimilabilă a vitaminei E. Vitamina E este un puternic antioxidant care combate radicalii liberi și protejează acizii grași înainte de oxidarea lor. Mai mult, previne descompunerea prematură a eritrocitelor și este implicată în transportul oxigenului de către celulele roșii din sânge către toate celulele corpului. Vitamina E are un efect direct asupra performanței musculare. De asemenea, susține sistemul imunitar, crește răspunsul celular și îmbunătățește funcția limfocitelor T.


Swanson ®

Swanson Health Products este un producător și distribuitor american de suplimente alimentare fondat în 1969. Compania este cel mai mare comerciant cu amănuntul privat de catalog de vitamine din SUA. Produsele sale sunt fabricate în conformitate cu bunele practici de fabricație (GMP).

Supliment alimentarIngrediente: Vitamina E (D-alfa tocoferol și amestec de tocoferol: beta-tocoferol, delta-tocoferol și gamma-tocoferol), înveliș capsulă: gelatină, umectant: glicerol, ulei vegetal și de soia, apă purificată.

Conținutul în porția zilnică recomandată (1 capsule): Vitamina E (D-alfa tocoferol și amestec de tocoferol: beta-tocoferol, delta-tocoferol și gamma-tocoferol) - 267 mg echivalent alfa-tocoferol

Aport zilnic recomandat: O capsulă pe zi în timpul mesei.

Greutate netă: 58 g - 100 capsule


Depozitare: Protejați-vă de lumină, depozitați la temperatura camerei, într-un loc uscat inaccesibil copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru ziua respectivă. Vitamina E 400IU nu poate fi utilizată de femeile însărcinate sau care alăptează. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.