Permealină (20 plicuri)

Permealină (20 plicuri)

MED04
137,20 lej

Permealine Integral este un supliment alimentar bogat în L-glutamină, inulină, vitamina A și zinc. Favorizează regenerarea mucoasei intestinale și îmbunătățește funcționarea acestuia.

 

Permealină

 

Permealina este un supliment alimentar bogat în L-glutamină, inulină, vitamina A și zinc. Favorizează regenerarea mucoasei intestinale și îmbunătățește funcționarea acestuia. Permealine Integral contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și a membranelor mucoase, precum și protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

 

Suplimentarea cu Permealină este recomandată pentru:

 

  • stări de disbioză cronică,
  • alergii asociate sindromului intestinal cu scurgeri și intoleranță gastro-intestinală.

 

 

Supliment alimentar dezvoltat pe baze științifice.

 

PiLeJe

 

Groupe PiLeJe este o companie franceză, fondată în 1991. PiLeJe oferă numai produse de origine naturală la doze compatibile cu nevoile zilnice ale corpului uman și caracterizate printr-o asimilare optimă a tractului gastro-intestinal.

 

Ingrediente: Inulină, dextrină, L-glutamină, aromă naturală de portocală, extract de ceai verde, Camellia sinensis (frunze), maltodextrină (purtător), vitamina A (beta caroten), acid citric (regulator de aciditate), gluconat de zinc, un extract de Stevia frunze rebaudiane (îndulcitor).

 

Greutate netă: 90 g - 20 pliculețe

 

Mod de utilizare: Se dizolvă plicul într-un pahar cu apă (150 ml) și se ia o dată pe zi sau se împarte conținutul plicului în două doze cu două mese principale. Durata suplimentării este de 14 zile. Se recomandă repetarea terapiei.

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate.

3 Produse
Nou
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.