Permealină (20 plicuri)

Permealină (20 plicuri)

PileJe
MED04
170,44 lej

Permealine Integral este un supliment alimentar bogat în L-glutamină, inulină, vitamina A și zinc. Favorizează regenerarea mucoasei intestinale și îmbunătățește funcționarea acestuia.

 

Permealină

 

Permealina este un supliment alimentar bogat în L-glutamină, inulină, vitamina A și zinc. Favorizează regenerarea mucoasei intestinale și îmbunătățește funcționarea acestuia. Permealine Integral contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și a membranelor mucoase, precum și protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

 

Suplimentarea cu Permealină este recomandată pentru:

 

  • stări de disbioză cronică,
  • alergii asociate sindromului intestinal cu scurgeri și intoleranță gastro-intestinală.

 

 

Supliment alimentar dezvoltat pe baze științifice.

 

PiLeJe

 

Groupe PiLeJe este o companie franceză, fondată în 1991. PiLeJe oferă numai produse de origine naturală la doze compatibile cu nevoile zilnice ale corpului uman și caracterizate printr-o asimilare optimă a tractului gastro-intestinal.

 

Ingrediente: Inulină, dextrină, L-glutamină, aromă naturală de portocală, extract de ceai verde, Camellia sinensis (frunze), maltodextrină (purtător), vitamina A (beta caroten), acid citric (regulator de aciditate), gluconat de zinc, un extract de Stevia frunze rebaudiane (îndulcitor).

 

Greutate netă: 90 g - 20 pliculețe

 

Mod de utilizare: Se dizolvă plicul într-un pahar cu apă (150 ml) și se ia o dată pe zi sau se împarte conținutul plicului în două doze cu două mese principale. Durata suplimentării este de 14 zile. Se recomandă repetarea terapiei.

 

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

 

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor (înlocuitor) al unei diete variate.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.