Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
96,09 lej

Sparga Sulfur Detox este un extract din rădăcina sparanghelului medical.   Sparga Sulfur Detox sprijină îndepărtarea sulfoantibioticelor și a altor medicamente pe bază de sulfonamide care blochează căile de sulfat ale corpului și căile de toxină glutationică.

 

Sparga Sulfur Detox



Sparga Sulfur Detox este un extract din rădăcina sparanghelului medical.   Sparga Sulfur Detox sprijină îndepărtarea sulfoantibioticelor și a altor medicamente pe bază de sulfonamide care blochează căile de sulfat ale corpului și căile de toxină glutationică.   Sparga Sulfur Detox   este inclus în programul de asistență Cowden și trebuie utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.



Supliment alimentar


Nutramedix ®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente:   extract de canal de rădăcină de sparanghel medical, apă minerală, etanol (20-24)%.

Utilizare:   Se toarnă 10 picături (0,5 ml) în 120 ml de apă și se așteaptă un minut înainte de a bea.   Poate fi administrat de mai multe ori pe zi, dacă este necesar.   Agitați sticla înainte de utilizare.

Greutate netă:   30 ml

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.