• -15%
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
81,67 lej 96,09 lej -15%

Sparga Sulphur Detox este un extract din rădăcina de sparanghel medical. Sparga Sulphur Detox sprijină îndepărtarea sulfoantibioticelor și a altor medicamente pe bază de sulfonamide care blochează căile sulfatului din organism și căile toxinei glutationului.

 

Sparga Sulphur DetoxSparga Sulphur Detox este un extract din rădăcina de sparanghel medical. Sparga Sulphur Detox sprijină îndepărtarea sulfoantibioticelor și a altor medicamente pe bază de sulfonamide care blochează căile sulfatului din organism și căile toxinei glutationului. Sparga Sulphur Detox este inclus în Programul de asistență Cowden și ar trebui utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.Supliment alimentar


Nutramedix®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care activează pe piața americană din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate, bazate pe metoda de extracție patentată. Produsele Nutramedix se caracterizează printr-o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente: extract de canal de sparanghel medical, apă minerală, etanol (20-24)%.

Utilizare: Turnați 10 picături (0,5 ml) în 120 ml de apă și așteptați un minut înainte de a bea. Poate fi luat de mai multe ori pe zi, dacă este necesar. Agitați flaconul înainte de utilizare.

Greutate netă: 30 ml

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Prudență: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.