Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml

Takuna Nutramedix 30 ml

CWD10-30
170,44 lej

Takuna Microbial Defense este un extract din scoarța de Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense are proprietăți antimicrobiene și antivirale foarte puternice. Extractul este eficient în special împotriva virusurilor Epstein Barr, Citomegalovirus și Herpes zoster.

 

Apărare microbiană TakunaTakuna Microbial Defense este un extract din scoarța de Cecropia strigosa. Apărarea microbiană Takuna are proprietăți antimicrobiene și antivirale foarte puternice. Extractul este eficient în special împotriva virusurilor Epstein Barr, Citomegalovirus și Herpes zoster. Takuna prezintă, de asemenea, proprietăți antifungice. Slăbește simptomele care însoțesc infecția. Takuna Microbial este inclus în programul de asistență Cowden și trebuie utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.

Supliment alimentar


Nutramedix ®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente: extract de coajă de Cecropia strigosa, apă minerală, etanol (20-24)%.

Mod de utilizare: Se toarnă 1-30 picături în 120 ml de apă și se așteaptă un minut înainte de a bea. Începeți cu 1 picătură de 2 ori pe zi (30 de minute înainte de masă) și creșteți treptat aportul. Agitați sticla înainte de utilizare.

Greutate netă: 30 ml

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.