Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml

Takuna Nutramedix 30 ml

CWD10-30
170,44 lej

Takuna Microbial Defense este un extract din scoarța de Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense are proprietăți antimicrobiene și antivirale foarte puternice. Extractul este eficient în special împotriva virusurilor Epstein Barr, Cytomegalovirus și Herpes zoster.

 

Apărarea microbiană TakunaTakuna Microbial Defense este un extract din scoarța de Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense are proprietăți antimicrobiene și antivirale foarte puternice. Extractul este eficient în special împotriva virusurilor Epstein Barr, Cytomegalovirus și Herpes zoster. Takuna prezintă, de asemenea, proprietăți antifungice. Slăbește simptomele care însoțesc infecția. Takuna Microbial este inclus în Programul de asistență Cowden și trebuie utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.

Supliment alimentar


Nutramedix®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care activează pe piața americană din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate, bazate pe metoda de extracție patentată. Produsele Nutramedix se caracterizează printr-o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente: extract de scoarță de Cecropia strigosa, apă minerală, etanol (20-24)%.

Utilizare: Se toarnă 1-30 de picături în 120 ml de apă și se așteaptă un minut înainte de a bea. Începeți cu 1 picătură de 2 ori pe zi (30 de minute înainte de masă) și creșteți treptat doza. Agitați flaconul înainte de utilizare.

Greutate neta: 30 ml

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.