Vitamine C Bicaps 1000mg, 60 caps

Vitamine C Bicaps 1000mg, 60 caps

FM27
Out-of-Stock
33,17 lej

Suplimentul alimentar BICAPS® C 1000 conține 1.000 mg de vitamina C într-o capsulă fără aditivi. Vitamina C are configurație L. Produsul a fost obținut prin fermentare și nu este produs din OMG-uri.

 

Vitamine C Bicaps 1000

Suplimentul alimentar BICAPS® C 1000 conține 1.000 mg de vitamina C într-o capsulă fără aditivi. Vitamina C are configurație L. Produsul a fost obținut prin fermentare și nu este produs din OMG-uri. Vitamina C sprijină buna funcționare a sistemului imunitar și protejează celulele împotriva stresului oxidativ. De asemenea, producția de colagen, care este esențială pentru buna funcționare a oaselor, cartilajului, vaselor de sânge, dinților, gingiilor și pielii. Vitamina C contribuie la menținerea metabolismului energetic normal. Ajută la reducerea oboselii și oboselii.

BICAPS C 1000 conține o capsulă naturală de pullulan. Pullulan se obține printr-un proces natural de fermentare. În timpul producției, suroca de origine animală nu sunt utilizate, de aceea capsula este potrivită pentru vegetarieni și vegani. Produsul nu conține materiale de umplutură artificiale, agenți anti-aglomerare și coloranți, cum ar fi: stearat de magneziu, dioxid de siliciu, dioxid de titan etc.

Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

FORMATE Sp. z oo

Compania FORMEDS Sp. z oo este specializată în producția de suplimente alimentare sub formă de pulbere pură fără conservanți, coloranți și îndulcitori adăugați. Oferă produse naturale, eficiente și sigure. Întregul proces de producție este în conformitate cu sistemul HACCP. Materiile prime utilizate pentru producerea produselor sale provin de la furnizori europeni de renume.

Supliment alimentar

Ingrediente: vitamina C (acid L-ascorbic), pullulan (învelișul capsulei).

Porție zilnică - 1 capsulă conține (% de aport de referință):

Vitamina C - 1.000 mg (1.250%).

Aport zilnic recomandat: Luați 1 capsulă o dată pe zi în timpul mesei.

Conținut net: 60 g - 60 capsule

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Atenție: Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum în timpul zilei. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.