Quercetin 500 ™ 500 mg, 100 capsule

Quercetin 500 ™ 500 mg, 100 capsule

JARR01
Ultimele produse in stoc
147,56 lej

Quercetina aparține grupului flavonoid. Ajută la etanșarea vaselor de sânge și la reducerea permeabilității acestora. Quercetina are și efect antihistaminic. Calmează efectele iradierii și reduce oboseala și stresul.

 

Quercetin

Quercetina aparține grupului flavonoid. Ajută la etanșarea vaselor de sânge și la reducerea permeabilității acestora. Quercetina are și efect antihistaminic. Calmează efectele iradierii și reduce oboseala și stresul. Quercetina este implicată în reglarea multor procese celulare, cum ar fi proliferarea celulară și moartea. În plus, quercetina are un efect protector asupra vitaminelor C și E, prevenind oxidarea ascorbatului.

Formule Jarrow

Jarrow Formulas este un producător american de suplimente alimentare care activează pe piața SUA din 1977. Linia completă de produse nutriționale a companiei include vitamine, minerale, probiotice, concentrate de plante standardizate, aminoacizi, enzime și produse de nutriție enterală.

Supliment alimentar

Ingrediente: quercetină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, gelatină

Conținutul în porția zilnică recomandată (1 capsulă): Quercetin - 500 mg

Fără grâu, fără gluten, fără soia, fără lactate, fără ouă, fără pește / crustacee, fără nuci.

Fără OMG

Potrivit pentru vegetarieni / vegani

Aport zilnic sugerat: 1 capsulă zilnic cu o masă

Greutate netă: 100 capsule

Depozitare: inaccesibil copiilor mici. A se păstra într-un loc uscat, pentru a evita căldura excesivă.

Atenție: Nu depășiți porțiile recomandate pentru consum în timpul zilei. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca substitut (substitut) pentru o dietă variată. Produs nerecomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.