Cumanda Nutramedix 30 ml
Cumanda Nutramedix 30 ml
Cumanda Nutramedix 30 ml
Cumanda Nutramedix 30 ml

Cumanda Nutramedix 30 ml

CWD02-30
159,00 lej

Cumanda Microbial Defense este un extract din scoarța arborelui Campsiandra angustifolia care poate fi găsit în Amazon.

 

Cumanda Microbial Defense


Cumanda Microbial Defense este un extract din scoarța arborelui Campsiandra angustifolia care poate fi găsit în pădurea amazoniană din America de Sud.



Nutramedix ®

Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.

Supliment alimentar


Ingrediente:   Extract de coajă Cumanda (Campsiandra angustifolia), apă minerală, etanol (20-24)%.

Aport zilnic recomandat:   1-30 picături (până la 1,5 ml) se dizolvă în 120 ml apă și așteaptă un minut înainte de a bea. Începeți cu 1 picătură de 2 ori pe zi (30 de minute înainte de masă) și creșteți treptat doza. Se agită înainte de utilizare.

Wight net:   30 ml

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.