Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml

Enula Nutramedix 30 ml

CWD03-30
176,16 lej

Enula Microbial Defense este un amestec unic de extracte din trei plante: Elecampane, Jalapa și Blood Wiss. Enula are proprietăți antiinflamatorii, precum și un spectru larg de efecte antimicrobiene, antivirale, antivirale, antibacteriene.

 

Enula
 Enula Microbial Defense este un amestec unic de este un amestec proprietar de extracte din două plante: Elecampane (Inula helenium) și Jalapa (Ipomoea jalapa).

Nutramedix®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care operează pe piața americană din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate, bazate pe metoda de extracție patentată. Produsele Nutramedix se caracterizează printr-o potență ridicată și un spectru larg de activități.

Supliment alimentar


Ingrediente: Extract mare din Oman, extract de Jalapa, apă minerală, etanol (20-24)%.

Doza zilnică recomandată: 30 de picături adaugă până la 120 ml de apă, așteptați un minut și mâncați. Începeți cu 1 picătură de 2 ori pe zi (30 de minute înainte de a mânca) și creșteți treptat o porție. Agitați înainte de utilizare.

Greutate netă: 30 ml

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Prudență: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.