Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml

Enula Nutramedix 30 ml

CWD03-30
176,16 lej

Enula Microbial Defense este un amestec unic de extracte din trei plante: Elecampane, Jalapa și Blood Wiss.   Enula are proprietăți antiinflamatorii, precum și un spectru larg de efecte antimicrobiene, antivirale, antivirale, antibacteriene.

 

Enula
 Enula Microbial Defense este un amestec unic de este un amestec propriu din extractele a două plante: Elecampane (Inula helenium) și Jalapa (Ipomoea jalapa).

Nutramedix ®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care funcționează pe piața SUA din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate pe baza metodei de extracție brevetate. Produsele Nutramedix sunt caracterizate de o potență ridicată și un spectru larg de activități.

Supliment alimentar


Ingrediente:   Extract excelent din Oman, extract de Jalapa, apă minerală, etanol (20-24)%.

Aport zilnic recomandat:   30 de picături adaugă până la 120 ml de apă, așteaptă un minut și mănâncă. Începeți cu 1 picătură de 2 ori pe zi (30 de minute înainte de a mânca) și creșteți treptat o porție. Se agită înainte de utilizare.

Greutate netă:   30 ml

Depozitare:   A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, la îndemâna copiilor mici.

Prudență:   Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.