Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml

Sealantro Nutramedix 30 ml

CWD07-30
169,30 lej
rating Citeste 2 recenzii
Rata medie: 10/10 Număr de recenzii: 2

Sealantro Metal Detox este un amestec unic de extracte din trei plante: Chlorella, Chondracanthus chamissoi și frunze de coriandru. Sealantro Metal Detox sprijină detoxifierea organismului de metale grele, diverse biotoxine și multe alte substanțe toxice.

 

Selantro Metal DetoxSealantro Metal Detox este un amestec unic de extracte din trei plante: Chlorella, Chondracanthus chamissoi și frunze de coriandru. Sealantro Metal Detox sprijină detoxifierea organismului de metale grele, diverse biotoxine și multe alte substanțe toxice. Este deosebit de eficient în îndepărtarea substanțelor precum plumb, nichel, arsen, aluminiu, mercur, staniu, bar, titan, cadmiu, radiu, argint și indiu. Selantro Metal Detox este inclus în Programul de asistență Cowden și ar trebui utilizat împreună cu alte produse din Protocolul Cowden.Supliment alimentar


Nutramedix®
Nutramedix este un producător american de suplimente alimentare care activează pe piața americană din 1993. Produce extracte de plante bioactive de înaltă calitate, bazate pe metoda de extracție patentată. Produsele Nutramedix se caracterizează printr-o potență ridicată și un spectru larg de activități.


Ingrediente: Extract de chlorella, extract de capră Chondracanthus, extract de frunze de coriandru, apă minerală, etanol (20-24)%.

Utilizare: Turnați 40 de picături în 120 ml de apă și așteptați un minut înainte de a bea. Poate fi luat de mai multe ori pe zi, dacă este necesar. Agitați flaconul înainte de utilizare.

Greutate netă: 30 ml

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat, la indemana copiilor mici.

Prudență: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă variată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

Nou
Excellent produit
rating 10
2023-04-14
Lisa
Excellent produit pour éliminer tous déchets toxiques liés à la destruction de borelias ou candidas. 2 à 3 pipettes tous les soirs. Réveil léger !
Great
rating 10
2022-03-07
aleksandra_ku
Great and fast shipping

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate.